2021 eseményekkel teli esztendő volt a Z Elektronikánál – Évösszegzés.

2022. január 19. elektronikai fejlesztéselektronikai gyártásfejlődés

2021 eseményekkel teli esztendő volt a Z Elektronikánál.

Az év első jelentős történéseként környezetvédelmi törekvéseink mentén Márciusban sikeres tanúsításra került az ISO 14001:2015 környezetirányítási rendszerünk. Ennek kiépítését már a korábbi év végén megtettük.

Nagy lépés a Z Elektronika életében, hogy 2021 év első felében megkezdtük a Magyar Multi Program keretében létre jövő új épületegység megvalósítását. A projekt nagy kapacitást igényelt, de sikerült terveinkhez és elképzeléseinkhez hűen haladni. Az új üzem 2022 első felében kerül átadása.

Augusztusban új háromtengelyes CNC megmunkálóközpontot telepítettünk, mely emeli szolgáltatásaink színvonalát és hatékonyságát.

Büszkék vagyunk rá, hogy júliusban az ECPA konferencián bemutatásra került a Z Elektronika kft. és Tomelilla kft. által közösen fejlesztett IntelliNozzle mezőgazdasági innováció. A találmány a Green Deal 2030 kritériumai mentén növeli a permetezőszerek hatékony felhasználását.

Szeptemberben képviseltük magunkat az ELECTROSUB kiállításon. Minden alkalommal pozitív élményként zárjuk a szakmai kiállításokat, hiszen segít erősíteni kapcsolatainkat ügyfeleinkkel és partnereinkkel.

eves arbevetel alakulas 2021 z elektronika

Értékes elismerés és visszacsatolás számunkra, hogy a Budapesti Értéktőzsde az 50 leginspirálóbb vállalkozás közé sorolta a Z Elektronikát.

Örömünkre szolgál e mellett, hogy a Z Elektronika kft. 2022-ben ünnepli 25. évfordulóját, mely egybe esik az új épületegységünk átadásával, így idén is eseményekkel teli év elé nézünk.

Hiszünk benne, hogy évek óta tartó fejlődésünk nem csak a mi sikerünket mutatja be, hanem minden közreműködő partnerünk, ügyfelünk és támogatónk sikere is egyben. Köszönjük szépen mindenkinek a támogatást és az étékékes közös munkát.

Forduljon hozzánk bizalommal!