Sustainable Manufacturing Solutions

1997- óta segítünk valóra váltani ügyfeleink elektronikai elképzeléseit. Teljeskörű segítséget nyújtunk a tervezés, a fejlesztés és a gyártás során, egészen a termék megvalósításáig.

Miért a Z Elektronika?

Több évtizedes tapasztalattal rendelkező elektronikai fejlesztő és gyártóként integrált szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleinknek.

EMS szolgáltatásainknak köszönhetően Önnek ideje és energiája szabadul fel, amit a termék piaci bevezetésének előkészítésére fordíthat. Nem kell külön technológiába fektetnie, ezt mi biztosítjuk az Ön számára. A folyamat legelejétől a legvégéig számíthat ránk az elektronikai alkatrészek és berendezések előállítása során.

Elektronikai

Gyártás

Komplex szolgáltatású elektronikai gyártót keres terméke sorozatgyártásához?

Ön biztosítja a műszaki dokumentációt, mi elvégezzük a többi feladatot.

Bővebben az elektronikai gyártásról

Elektronikai

Fejlesztés

Van egy ötlete, de nem tudja, hogyan valósítsa meg?

Ön megosztja velünk elképzelését, mi segítünk megtervezni és legyártani a terméket.

Bővebben az elektronikai fejlesztésről

Termékeink megrendelőinken keresztül nem csak Európa, hanem a Világ minden pontjára eljutnak. Ezt versenyképes technológiánk és a legújabb nemzetközi gyártási szabványoknak való megfelelésünk teszi lehetővé.

Miért a Z Elektronika?

Szolgáltatásainkat teljes mértékben az Ön igényeihez igazítjuk. Biztosítjuk a megfelelő technológiát, szaktudást és tapasztalatot, illetve támogatjuk innovatív ötleteit.

Bővebben a Z Elektronikáról

Értékteremtés

Stratégiánk része az ideális ár-érték arány biztosítása vevőink részére. Ezt precizitás és hatékony termelésmenedzsment teszi lehetővé.

Bővebben az értékteremtésről

Vállalati kultúra

Tevékenységünk és sikereink kulcsa a hatékony munkaerő, így érdekünk, hogy biztosítsuk számukra a megfelelő munkakörülményeket. Hozzáállásunkat dolgozóink iránti kölcsönös tisztelet és bizalom jellemzi.

Bővebben a vállalati kultúráról

Fenntarthatóság

Célunk, hogy termékeit tartós és értékteremtő módon valósítsuk meg. A fenttarthatóság végigkíséri vezetési stílusunkat, munkafolyamatainkat és ellátási láncunkat is.

Bővebben a fenttarthatóságról

Innovációs díj -2019

A Pécsi Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara "Innovációs díjban" részesítette vállalkozásunkat.


Találkozzunk személyesen is!

A Z Elektronika részt vesz a 2021-es ELECTROSUB kiállításon

Örömmel jelentjük be, hogy egy hosszabb kihagyás után végre személyesen is találkozhatunk az ELECTROSUB kiállításon. Időpont: 2021. szeptember 28-30. Helyszín: Budapest, Lurdy ház.

Forduljon hozzánk bizalommal!