Dallos Lászlót a „Az Év Üzletembere” díjban részesítette a PBKIK

2022. április 11. elismerés

Büszkék vagyunk rá, hogy Dallos László, ügyvezető igazgatónkat a „Az Év Üzletembere” díjban részesítette a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara.

„A megye gazdaságának legjobbjai – a kamara által szervezett Baranya Megyei Üzleti Estélyén kerültek átadásra a megyei gazdasági elismerések. Az Év Üzletembere Díj kitüntetettje Dallos László, a Z Elektronika ügyvezetője.

A pécsi vállalkozás új szintre emelte a szerződéses elektronikai gyártást, és rugalmassággal képes kezelni a logisztikai kihívásokat is. Dallos László vezetésével a cég stabil, dinamikus növekedést ért el az elmúlt években. Az infrastrukturális és emberi erőforrás-fejlesztések végrehajtása közben az innovációt is előtérbe helyezte, helyi szereplőkkel együttműködésben.

A főképp ipari elektronikát gyártó cég 120 főt foglalkoztat, jelentős mérnöki kapacitással. A Z Elektronika Kft. árbevétele a pandémia alatt is tudott növekedni, 2020-ban megközelítette az 1.826 millió forintot. A jövő pedig már a szervezetfejlesztésé, a márkaépítésé és a saját termékeké lesz.

A díjat dr. Síkfői Tamás, a kamara elnöke dr. Őri László, a Baranya Megyei Önkormányzat elnöke adta át.”

Forrás:
https://lnkd.in/dwCjrhXA

 

 

 

 

 

 

 

Forduljon hozzánk bizalommal!