Együttműködünk a Fogd A Kezem Alapítvánnyal

2023. október 30. együttműködés

Örömmel tölt el minket, hogy egy évek óta működő kölcsönösen előnyös együttműködést sikerül fenttartanunk az alapítvánnyal. 🤝

A Fogd A Kezem Alapítvány ezt írta rólunk a legutóbbi érzékenyítő tréninget követően:

„A Z Elektronika Kft. több éve partnerünk, és több fogyatékkal élő felnőtt embert foglalkoztatnak gyárukban.
Pozitív támogató attitűdjük kiemelkedő, ezért számunkra is öröm, ha segítjük munkájukat. 🤝
Új, fogyatékossággal élő munkavállaló érkezése előtt támogatjuk őket azzal, hogy segítjük a munkavállaló beilleszkedését azzal, hogy a közvetlen munkatársainak érzékenyítő beszélgetést tartunk.
A tréningen amellett, hogy tisztázzuk az ‘intellektuális képességzavarral élő személy’, az ‘értelmi sérült személy’ és a ‘fogyatékossággal élő személy’ fogalmak közötti különbségeket, szó esik arról, hogy fiataljaink milyen nehézséggel küzdenek, hogyan érdemes egy információt, munkafolyamatot ismertetni neki, hogyan érdemes tagolni a munkafolyamatot azért, hogy ők is könnyebben megértsék azt, és teljes értékű tagjai lehessenek a csapatnak. De beszélgetünk a fiatalok érzékenységének okairól, és arról, hogy hogyan tudnak a munkatársak hozzá kapcsolódni.
Egy ilyen érzékenyítés révén közvetlenül is szolgáljuk a fogyatékkal élő személyek társadalmi integrációját, és azt, hogy ők is önállóbb, teljesebb életet élhessenek!”

Forduljon hozzánk bizalommal!