Dolgozz a Z Elektronikánál!

Pécsi székhelyű, magyar tulajdonú vállalkozásként 1997-óta tevékenykedünk az elektronikai fejlesztés és gyártás területén. Számos izgalmas projekttel büszkélkedhetünk. Nálunk olyan elektronikai termékek fejlesztésében és gyártásában vehetsz részt, melyek jobb irányba terelik a világot!

Bővülő csapatunkba most Téged keresünk!

Ezen az oldalon tájékozódhatsz a nyitott állásokról. Akkor is várjuk jelentkezésed, ha jelenleg nem találsz Számodra testhez álló lehetőséget. Később felkeresünk, ha megfelelő pozíciót tudunk kínálni.

Aktuális állásajánlatok

Folyamatosan keressük a tehetségeket. Küldd el az önéletrajzod!

Több pozícióba várjuk a jelentkezést, akár tapasztalat nélkül is. Nálunk egy innovatív és összetartó csapat tagja lehetsz. Elismerjük képességeidet és lehetőséget kapsz kibontakozni.

 

Pályakezdő vagy?


Végezd nálunk a szakmai gyakorlatod!

A Z Elektronikánál biztosítjuk a szakmai gyakorlat elvégzésének lehetőségét, mely során értékes és európai szinten is versenyképes tapasztalatokat szerezhetsz. A gyakorlatot követően akár csapatunk állandó tagjaként is folyathatod a munkát, így egyből egy stabil munkahelyed is lesz. Olyan területeken dolgozhatsz, mint a liftelektronikák, orvostechnika, precíziós mezőgazdasági technológiák, autóipar és még számos más izgalmas fejlesztési és gyártási projekt. Széleskörű tevékenységünk lehetővé teszi, hogy a világ minden tájára elérjenek termékeink.

Jelentkezem!

Rostás Márk, Teszt és rendszerfejlesztő mérnök

"Azért szeretek a Z Elektronikánál dolgozni, mert rengeteget lehet tanulni. Minden nap más kihívással állok szemben, ami izgalmassá teszi a munkát. A vezetőség és a munkatársak egyaránt segítőkészek és úgy érzem, hogy mindenki odafigyel egymásra. Ez szerintem fontos egy munkahelyi közösségben."

Berecz Péter Sámuel, Elektronikai fejlesztőmérnök

"A munkámban élvezem, hogy szabadon alkothatok és folyamatosan új ötleteket valósíthatok meg szerteágazó területeken. Azért szeretek a Z Elektronikánál dolgozni, mert nagyon jó a csapat. Folyamatos a csoportos problémamegoldás és mindannyian részesei lehetünk a cég fejlődésének."