Dolgozz a Z Elektronikánál!

Pécsi székhelyű, magyar tulajdonú vállalkozásként 1997-óta tevékenykedünk az elektronikai fejlesztés és gyártás területén. Számos izgalmas projekttel büszkélkedhetünk. Nálunk olyan elektronikai termékek fejlesztésében és gyártásában vehetsz részt, melyek jobb irányba terelik a világot!

Bővülő csapatunkba most Téged keresünk!

Ezen az oldalon tájékozódhatsz a nyitott állásokról. Akkor is várjuk jelentkezésed, ha jelenleg nem találsz Számodra testhez álló lehetőséget. Később felkeresünk, ha megfelelő pozíciót tudunk kínálni.

Aktuális állásajánlatok

Folyamatosan keressük a tehetségeket. Küldd el az önéletrajzod!

Több pozícióba várjuk a jelentkezést, akár tapasztalat nélkül is. Nálunk egy innovatív és összetartó csapat tagja lehetsz. Elismerjük képességeidet és lehetőséget kapsz kibontakozni.

 

Pályakezdő vagy?


Végezd nálunk a szakmai gyakorlatod!

A Z Elektronikánál biztosítjuk a szakmai gyakorlat elvégzésének lehetőségét, mely során értékes és európai szinten is versenyképes tapasztalatokat szerezhetsz. A gyakorlatot követően akár csapatunk állandó tagjaként is folyathatod a munkát, így egyből egy stabil munkahelyed is lesz. Olyan területeken dolgozhatsz, mint a liftelektronikák, orvostechnika, precíziós mezőgazdasági technológiák, autóipar és még számos más izgalmas fejlesztési és gyártási projekt. Széleskörű tevékenységünk lehetővé teszi, hogy a világ minden tájára elérjenek termékeink.

Jelentkezem!

Berecz Péter Sámuel, Elektronikai fejlesztőmérnök

"A munkámban élvezem, hogy szabadon alkothatok és folyamatosan új ötleteket valósíthatok meg szerteágazó területeken. Azért szeretek a Z Elektronikánál dolgozni, mert nagyon jó a csapat. Folyamatos a csoportos problémamegoldás és mindannyian részesei lehetünk a cég fejlődésének."