Minőségirányítás

Minőségirányítási rendszerünket 2004.04.07 óta az MSZ EN ISO 9001 szabvány alapján "Elektronikai termékek tervezése, fejlesztése gyártása" vonatkozásában működtetjük.

Szervezetünket és rendszereinket folyamatosan fejlesztjük. Többek között orvostechnikai, autóipari és mezőgazdasági megrendelőink elvárásai alapján kialakított termelésirányítási és traceability rendszerrel lefedhető a teljes gyártási folyamat, valamint a nyomkövetés adatgyűjtését képesek vagyunk megrendelőink egyedi igényeihez igazítani.

Minőségpolitika

A Z Elektronika Kft. vezetősége elkötelezettséget vállalt azért, hogy a piac állandóan változó igényeihez igazodva, tervezett és megfelelő időpontban, megfelelő mennyiségben gyártott elektronikai termékek minősége meghaladja a Megrendelők igényeit és elvárásait, valamint megfeleljenek a jövőbeni elvárásoknak, ezáltal a vevők elégedettséget növeljék.
Biztosítjuk a Z Elektronika Kft. minőségpolitikájának megértését és megvalósítását a Társaság összes telephelyén.
A megrendelők elvárásait tevékenységünk középpontjába állítjuk, ezért folyamatosan fejlesztjük technikai hátterünket, dolgozói állományunkat, 2021-ben új gyártóépületet építettünk. A siker mértéke vevőink elégedettsége a teljesítményünkkel és lojalitásuk a vállalattal szemben a pandémia idején is.
A Z Elektronika Kft. felső vezetősége elkötelezte magát a társaság tevékenységeit átfogó, MSZ EN ISO 9001:2015 és MSZ EN ISO 14001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási és környezetközpontú integrált irányítási rendszer működtetése mellett. A következetes folyamatközpontúság és -értékelés által garantáljuk céljaink gyors elérését optimális erőforrás kihasználtság mellett. Döntéseink tényeken és stratégiai irányultságon alapszanak és kiemelt hangsúlyt fordítunk az érdekelt felek elégedettségének javítására, valamint a környezeti károk, a környezetszennyezés megelőzésére, csökkentésére.
Törekszünk az orvostechnikai eszközök gyártáshoz szükséges MSZ EN ISO 13485:2016-os szabvány szerinti követelményeknek való mind jobb megfelelésre.

Tanúsítványok

Forduljon hozzánk bizalommal!