Elektronikai termékek tervezése és fejlesztése

Van egy ötlete, de nem tudja, hogyan valósítsa meg?

Megszületett egy kivételes ötlet egy elektronikai termékről, elképzelte hogyan fog működni, milyen célt fog szolgálni és most szeretné megvalósítani?

Mi hiszünk benne, hogy terméke megváltoztathatja a világot!

A Z Elektronikánál támogatjuk ötleteit.

Tapasztalt mérnök és fejlesztő csapatunk azon lesz, hogy a legjobb elektronikai megoldással mindenben segítse vállalkozását. Elektronikai fejlesztési szolgáltatásainkkal támogatjuk a kutatásifejlesztés projekteket, melyek része többek között a terméktervezés, illetve hardware és software fejlesztés.

Bátran szegezze nekünk kérdéseit!

Elképzeléseit működő és kézzelfogható termékké alakítjuk!

Bízhat benne, hogy olyan elektronikai termékeket segítünk alkotni, melyek egyaránt megállják helyüket a hazai és a nemzetközi piacokon is.

Egyénre szabott tervezési, fejlesztési és gyártási szolgáltatást biztosítunk.

Mindent megteszünk a minőség és ár-érték arány biztosításáért.

Az általunk gyártott termékek mind az elérhető legmodernebb eljárással és technológiával készülnek.

Értékteremtésre törekszünk.

Nem számít a tervezés mely fázisában van éppen, lépjen velünk kapcsolatba, segítünk Önnek!

  1. Egy előzetes konzultáció során lehetőség nyílik, hogy részletesen megossza velünk ötleteit, elképzeléseit, elvárásait a projekttel kapcsolatban. Megosztjuk Önnel korábbi tapasztalatainkat, releváns képességeinket és munkamódszereinket.
  2. A megbeszéltek alapján összeállítjuk Önnek a projektjavaslatot, mely részletezi a becsült költségeket, ütemtervet, szükséges anyagokat.
  3. Ha Ön készen áll a következő szakaszra, elkészítjük a műszaki terveket. A tervek jóváhagyásával elindítjuk a prototípus gyártást.
  4. Visszajelzését követően, elkészítjük, a gyártási jegyzéket mely tovább részletezi a munkafolyamatokat, melynek jóváhagyásával elindítjuk a tömeggyártást.

Forduljon hozzánk bizalommal!