Elektronikai termékek tervezése és fejlesztése

Van egy ötlete, de nem tudja, hogyan valósítsa meg?

Megszületett egy kivételes ötlet, elképzelte hogyan fog működni, milyen célt fog szolgálni és most szeretné megvalósítani...

Hiszünk benne, hogy terméke megváltozatja a világot!

A Z Elektronikánál támogatjuk ötleteit.

Tapasztalt mérnök és fejlesztő csapatunk azon lesz, hogy mindenben segítse vállalkozását. Elektronikai fejlesztési szolgáltatásainkkal támogatjuk a kutatás fejlesztés projekteket, melynek része többek között terméktervezés, illetve hardware és software fejlesztés.

Bátran szegezze nekünk kérdéseit!

Elképzeléseit működő és kézzelfogható termékké alakítjuk.

Bízhat benne, hogy olyan termékeket segítünk alkotni, melyek megállják a helyüket a hazai és a nemzetközi piacokon egyaránt.

Egyénre szabott tervezési, fejlesztési és gyártási szolgáltatást biztosítunk.

Mindent megteszünk a minőség és a legjobb ár-érték arány biztosításáért.

Az általunk gyártott termékek a legújabb eljárással és technológiával készülnek.

Értékteremtésre törekszünk.

Nem számít a tervezés mely fázisában van éppen, lépjen velünk kapcsolatba, segítünk Önnek!

  1. Egy előzetes konzultáció során lehetőség nyílik, hogy részletesen megossza velünk ötleteit, elképzeléseit, elvárásait a projekttel kapcsolatban. Megosztjuk Önnel korábbi tapasztalatainkat, releváns képességeinket és munkamódszereinket.
  2. A megbeszéltek alapján összeállítjuk Önnek a projektjavaslatot, mely részletezi a becsült költségeket, ütemtervet, szükséges anyagokat.
  3. Ha Ön készen áll a következő szakaszra, elkészítjük a műszaki terveket. A tervek jóváhagyásával elindítjuk a prototípus gyártást.
  4. Visszajelzését követően, elkészítjük, a gyártási jegyzéket mely tovább részletezi a munkafolyamatokat, melynek jóváhagyásával elindítjuk a tömeggyártást.

Forduljon hozzánk bizalommal!