Vállalati kultúra

Sikereink egyik alappillére a vállalkozásunk mellett elköteleződött magas képzettségű és szaktudású munkaerő.
A hosszú távú elköteleződés egyik értéke, hogy lehetőség nyílik a magas tapasztalati tudás felhalmozására, mely piaci előnyt jelent számunkra.
Szervezetünk tudatos elvek mentén kezeli az emberi erőforrást, mely a gyakorlatban többek között tehetséggondozás, mentor program és karrier támogatás keretében valósul meg.

A magas dolgozói elkötelezettség érdekében szem előtt tartjuk a pozitív munkahelyi légkör kialakítását. Figyelünk az esélyegyenlőségen és a bizalomra épülő kapcsolatok ápolására. Ügyelünk dolgozóink épségére és egészségére. Fokozottan figyelünk a vonatkozó munka és balesetvédelmi előírások betartására, emellett biztosítjuk a megfelelő munkakörülményeket.

A „nyitott ajtó” elvéhez tartjuk magunkat. Minden munkavállalóinknak lehetősége van kérdéseit közvetlenül a vezetőivel megbeszélni. Támogatjuk munkavállalóink fejlődését, értékeink közé tartozik, hogy stabil munkahely vagyunk, dolgozóink hosszútávon számíthatnak ránk.
A vállalkozás folyamatos fejlődése mellett dolgozóink is folyamatosan lehetőseget kapnak a fejlődésre, előrelépésre, mely szintén motiváló és megtartó tényező.
Célunk, hogy munkavállalóink nálunk kezdjék és nálunk is fejezzék be karrierútjukat.

Karrierlehetőség a Z Elektronikánál

Forduljon hozzánk bizalommal!