Értékteremtő megoldások

Üzletpolitikánk fontos része, hogy a partnereinknek megfelelő ár-érték arányú elektronikai fejlesztési és gyártási szolgáltatást nyújtsunk. Ennek biztosítása érdekében az értékteremtés minden tényezőjét folyamatosan fejlesztjük. Kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink kiválasztására és továbbképzésére, gépparkunk modernizációjára illetve a beszállítókkal való biztos üzleti kapcsolat fenttartására. Nálunk az ideális ár-érték arány biztosítása vevőink részére stratégiai kérdés. Széleskörű szakmai hátterünknek és korszerű műszaki felszereltségünknek köszönhetően, a termék gyártásának minden folyamatlépését optimalizáljuk. Komplex szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől a "polcra kész" termék kiszállításig.

Szakképzett munkaerő

Vállalkozásunk sikerét és versenyképességét dolgozóink magas képzettsége és szaktudása biztosítja. Több mint két évtizedes működésünknek köszönhetően átfogó tapasztalattal rendelkezünk. Szervezetünk tudatos elvek mentén kezeli az emberi erőforrást, ami a gyakorlatban többek között tehetséggondozás, mentor program és karrier támogatás keretében valósul meg.

Színvonalas géppark

A vállalkozás hosszú távú beruházásainak koncepciójában kiemelkedő tényező a cég folyamatos technológiai modernizációja. Nemrég üzembe helyeztük legújabb felületszerelési gépsorunkat, mellyel az iparágban jelen lévő legmagasabb szintű elektronikai megoldásokra törekvő igényeket is ki tudjuk elégíteni. Már tervben van a következő fejlesztési beruházás, melynek köszönhetően hamarosan ismét tovább nő termelési kapacitásunk.

Megbízható beszállítók

A beszerzés során fontos szempont a nyersanyag minősége és mennyisége. Beszállítóinkkal való szoros kapcsolatunknak köszönhetően előnyös árat tudunk biztosítani az Ön terméke számára. A beszerzési idő esetében a legrövidebb határidőt részesítjük előnyben, ez elősegíti a termék gyors piacra jutását, így lehetővé válik annak mielőbbi megtérülése.

Forduljon hozzánk bizalommal!