Értékteremtő megoldások

Üzletpolitikánk fontos része, hogy a partnereinknek megfelelő ár-érték arányú elektronikai fejlesztési és gyártási szolgáltatást nyújtunk. Ennek biztosítása érdekében az értékteremtés minden tényezőjét folyamatosan fejlesztjük. Figyelmet fordítunk munkatársaink kiválasztására és továbbképzésére, gépparkunk modernizációjára illetve beszállítóaikkal való biztos üzleti kapcsolat fenttartására. Stratégiánk része az ideális ár-érték arány mellett magas minőség biztosítása partnereink részére. Széleskörű szakmai hátterünk és korszerű műszaki felszereltségünknek köszönhetően, a termék gyártásának minden folyamatlépését optimalizáljuk. Komplex szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől a "polcra kész" termék kiszállításig.

Szakképzett munkaerő

Vállalkozásunk sikerét és versenyképességét dolgozóink magas képzettsége és szaktudása biztosítja. A több mint két évtizedes működésünknek köszönhetően magas tapasztalattal rendelkezünk. Szervezetünk tudatos elvek mentén kezeli az emberi erőforrást, ami a gyakorlatban többek között tehetséggondozás, mentor program és karrier támogatás keretében valósul meg.

Színvonalas géppark

A vállalkozás hosszútávú beruházásainak koncepciójában kiemelkedő tényező a cég folyamatos technológiai modernizációja. Nemrég üzembe helyeztük legújabb felületszerelési gépsorunkat, mellyel az iparágban jelen lévő legmagasabb szintű igényeket is ki tudjuk elégíteni. Már tervben van a következő fejlesztési beruházás, melynek köszönhetően hamarosan ismét tovább nő termelési kapacitásunk.

Megbízható beszállítók

A beszerzés során fontos szempont a nyersanyag minősége és mennyisége. Beszállítóinkkal való szoros kapcsolatunknak köszönhetően előnyös árat tudunk biztosítani az Ön terméke számára. A beszerzési idő esetében a legrövidebb határidőt részesítjük előnyben, ez elősegíti termék gyors piacra jutását, így lehetővé válik a termék mielőbbi megtérülése.

Forduljon hozzánk bizalommal!