Elektronikai gyártás, sorozatgyártás

Elektronikai sorozatgyártót keres, aki gyorsan és hatékonyan dolgozik? Elektronikai gyártási folyamatainkat az Ön igényeinek megfelelően, az Ön termékeire vonatkozó követelményeket figyelembe véve végezzük.

Anyagbeszerzési, gyártási, tesztelési módszereinket az Ön igényeinek megfeleően alakítjuk ki. Együttműködésünk során azon dolgozunk, hogy időt, pénzt és energiát takarítsunk meg Önnek!

Széleskörű szolgáltatási palettával rendelkezünk, melyek összekapcsolásával további erőforrásokat takarítunk meg Önnek:


Gyárthatósági vizsgálat

A gyárthatósági vizsgálat során Ön és szakértőink együttműködésével ellenőrizzük a termék gyártásra való alkalmasságát. Ebben a szakaszban kerül felmérésre a szükséges alkatrészek és technológia rendelkezésre állása. A termékgyártás technológiája eltérhet kis mennyiség és sorozatgyártás esetén. Szükség esetén javaslatot teszünk a tervek módosítására.


Gyártás előkészítés

A gyártás előkészítése során tapasztalt szakértői csapatunk gondoskodik a gyártás tervezésről. Technológiai és gazdasági szempontból célszerű megoldásokat dolgozunk ki az Ön együttműködésével. Az előkészítés során figyelembe vesszük azokat a körülményeket és követelményeket, amelyek befolyásolhatják a gyártást.

Tapasztalatunk segít elkerülni a fennakadásokat és biztosítja a gyártási folyamat gördülékenységét.


Folyamatfejlesztés

A folyamatfejlesztés során mérnökeink azon dolgoznak, hogy a lehető leghatékonyabb termelési folyamatot alkalmazva történjen meg az Ön által rendelt termékek legyártása. Ez a lépés biztosítja a költséghatékonyságot.


Anyagbeszerzés

A beszerzés során fontos szempont a nyersanyag minősége és mennyisége. Beszállítóinkkal való szoros kapcsolatunknak köszönhetően előnyös árat tudunk biztosítani az Ön terméke számára.

Szükség esetén nyitottak vagyunk új forrás felkutatására is, így a mintaszériától a tömeggyártásig mindig a megfelelő kínálattal rendelkező beszállítót tudjuk kiválasztani.

A beszerzési idő esetében a legrövidebb határidőt részesítjük előnyben, ez elősegíti termék gyors piacra jutását, így lehetővé válik a termék mielőbbi megtérülése.


Prototípus és tömeggyártás

A kis darabszámú gyártást rövid határidővel tudjuk vállalni és a kis mennyiséghez mérten alacsony költséggel.

A prototípusok gyártása során releváns információk állnak rendelkezésre a termékről, így a tömeggyártás beindítása is gyorsan megtörténhet. A prototípus csökkenti a termék tömeggyártása során felmerülő kockázatokat, mely lehetőség versenytársai megelőzéséhez. Szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy a sorozatgyártás előtt elbírálja a terméket, módosítson rajta, bemutassa ügyfeleinek vagy befektetőinek.

A kor igényeit maximálisan kielégítő nagy sebességű gyártósorokkal rendelkezünk, melyek műszaki paraméterei megfelelnek az aktuális trendeknek. (Pl.: Nagykomplexitású termékek összeszerelése, akár egyedi alakú komponensek beültetése). Rendelkezünk a szükséges kapacitással.

A gyártáshoz rendelkezésre álló berendezéseink segítségével a vevői elvárások széles spektrumát lefedjük. A gyártási folyamat minden lépéséről részletes adatokat gyűjtünk, így igény szerint pontos termék nyomkövetési (traceability) adatok állnak rendelkezésre.

A termékek teszteléséhez számos módszert alkalmazunk. A folyamatos műszaki fejlesztések által képesek vagyunk lépést tartani a gyorsan változó technológiai kihívásokkal. Fejlett SMT gyártósorokkal rendelkezünk, emellett lehetőség van további technológiák használatára:

  • Hullámforrasztó berendezések
  • Ipari röntgen (x-ray)
  • Funkcionális teszt
  • Conformal coating
  • ICT (In-circuit test)
  • AOI (Automatikus Optikai Vizsgálat)
  • Liquid dispensing (pl.: underfill, ragasztó)

Egyedi kábelkonfekcionálás

Szolgáltatásunk része egyedi felépítésű validációs, tesztkábelek készítése, de vállaljuk a gyártott termékhez kapcsolódó kábelek szerelését is.


CNC megmunkálás

A gyártáshoz kapcsolódó szerszámok házon belüli előállítása mellett egyedi termékkomponens, műszerdoboz megmunkálást is vállalunk.


Összeszerelés

Vállaljuk komplex termékek összeszerelését és akár a polcra kész csomagolását.

Az összeszerelés és csomagolás során is kiemelten fontos szerepet játszik a nyomon követés, melynek keretében a folyamatot és az alkatrészeket is lehet ellenőrizni, ezzel garantálva a tökéletes terméket.


Forduljon hozzánk bizalommal!