Elektronikai gyártás, sorozatgyártás

Olyan elektronikai sorozatgyártót keres, aki gyorsan és hatékonyan dolgozik? Elektronikai gyártási folyamatainkat igényeinek megfelelően, kimondottan az Ön termékeire vonatkozó követelményeket figyelembe véve végezzük.

Anyagbeszerzési, gyártási, tesztelési módszereinket cége igényeinek megfeleően alakítjuk ki. Együttműködésünk során azon dolgozunk, hogy optimális elektronikai megoldásainkkal időt, pénzt és energiát takarítsunk meg Önnek!

Széleskörű szolgáltatási palettával rendelkezünk, melyek hatékony összehangolásával további erőforrásokat takarítunk meg Önnek:


Gyárthatósági vizsgálat

A gyárthatósági vizsgálat során szakértőink és az Önök együttműködésével ellenőrizzük a termék gyártásra való alkalmasságát. Ebben a szakaszban kerülnek felmérésre a szükséges alkatrészek és technológiák. Kis mennyiség és sorozatgyártás esetén a termékgyártás technológiája eltérhet. Szükség esetén javaslatot teszünk a tervek módosítására.


Gyártás előkészítés

A gyártás előkészítése során tapasztalt szakértői csapatunk gondoskodik a gyártási folyamat precíz megtervezéséről. Technológiai és gazdasági szempontból is hasznos megoldásokat dolgozunk ki az Önök együttműködésével. Az előkészítés során végigvesszük mindazon körülményeket és követelményeket, amelyek befolyásolhatják a gyártást a folyamat során.

Tapasztalatunkkal segítünk elkerülni a fennakadásokat és biztosítjuk a gyártási folyamat gördülékenységét.


Folyamatfejlesztés

Az elektronikai folyamatfejlesztés során mérnökeink azon dolgoznak, hogy a lehető leghatékonyabb termelési folyamatot alkalmazva történjen az megrendelt termékek gyártása. Ez a lépés biztosítja a költséghatékonyságot.


Anyagbeszerzés

A beszerzés során fontos szempont a nyersanyag minősége és mennyisége. A beszállítóinkkal való szoros kapcsolatnak köszönhetően előnyös árat tudunk biztosítani cége számára.

Szükség esetén nyitottak vagyunk új források felkutatására is, így a mintaszériától a tömeggyártásig mindig a megfelelő kínálattal rendelkező, az adott cégnek optimális beszállítót tudjuk kiválasztani.

A beszerzési idő esetében a legrövidebb határidőt részesítjük előnyben, ez elősegíti a termék gyors piacra jutását, elősegítve a mielőbbi megtérülést.


Prototípus és tömeggyártás

Legyen szó kisebb mennyiségről, az elektronikai gyártást ilyenkor is optimalizáljuk: a kis darabszámú gyártást akár rövid határidővel is tudjuk vállalni és a kis mennyiséghez mérten alacsonyabb költséggel.

A prototípusok gyártása során releváns információk állnak rendelkezésre a termékről, így a tömeggyártás beindítása gyorsan megtörténhet. A prototípus csökkenti a termék tömeggyártása során felmerülhető kockázatokat, mely lehetőséget adhat versenytársai megelőzéséhez. Szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy a sorozatgyártás előtt elbírálja a terméket, módosítson rajta, és bemutassa ügyfeleinek vagy befektetőinek.

A kor igényeit maximálisan kielégítő nagy sebességű gyártósorokkal rendelkezünk, melyek műszaki paraméterei megfelelnek az aktuális trendeknek. (Pl.: Nagykomplexitású termékek összeszerelése, akár egyedi alakú komponensek beültetése). Rendelkezünk a szükséges kapacitással is ezekhez.

A gyártáshoz rendelkezésre álló berendezéseink segítségével a vevői elvárások széles spektrumára tudunk adekvátan reagálni. A gyártási folyamat minden lépéséről részletes adatokat gyűjtünk, így - igény szerint - pontos termék nyomonkövetési (traceability) adatok állnak rendelkezésre.

A termékek tesztelésére többféle módszert alkalmazunk. A folyamatos műszaki fejlesztések segítségével lépést tartunk a gyorsan változó technológiai kihívásokkal. Fejlett SMT gyártósorokkal rendelkezünk, emellett lehetőség van további technológiák használatára, mint például:

  • Hullámforrasztó berendezések
  • Ipari röntgen (x-ray)
  • Funkcionális teszt
  • Conformal coating
  • ICT (In-circuit test)
  • AOI (Automatikus Optikai Vizsgálat)
  • Liquid dispensing (pl.: underfill, ragasztó)

Egyedi kábelkonfekcionálás

Szolgáltatási portfóliónk része egyedi felépítésű validációs, tesztkábelek készítése, de vállaljuk a gyártott termékhez kapcsolódó kábelek szerelését is.


CNC megmunkálás

A gyártáshoz kapcsolódó szerszámok házon belüli előállítása mellett egyedi termékkomponens, műszerdoboz megmunkálást is vállalunk.


Összeszerelés

Vállaljuk komplex termékek összeszerelését és akár polcra kész csomagolását.

Az összeszerelés és csomagolás során is kiemelten fontos szerepet játszik a nyomon követés, melynek keretében a folyamatot és az alkatrészeket is lehet ellenőrizni, ezzel garantálva a tökéletes végterméket.


Forduljon hozzánk bizalommal!