Miért a Z Elektronika?

Történetünket átszövi a tanulás, az alkotás és a fejlődés iránti törekvés. Tapasztalt és magas szaktudású csapatunk, modern technológiánk és szoros üzleti kapcsolataink járulnak hozzá az állandó színvonalú szolgáltatások biztosításához. Ezeknek a tényezőknek a találkozása teszi lehetővé számunkra a versenyképes értékteremtést.

Missziónk

Elképzeléseinket úgy váltjuk valóra, hogy partnereink teljeskörű kiszolgálására fókuszálunk. Hosszútávú, kölcsönösen előnyös kapcsolatokat kívánunk kiépíteni. Elkötelezettek vagyunk a környezettudatoság és fenttarthatóság mellett, melyhez etikus üzleti magatartás társul. Küldetésünknek tekintjük a közösség szolgálatát és támogatjuk az oktatást.

Történetünk

Büszkék vagyunk rá, hogy a Z Elektronika a dél-dunántúli térség legdinamikusabban fejlődő elektronikaipari vállalkozása. A vállalkozás alig két évtizeddel ez előtt még egyénivállalkozásként működött és az évek alatt folyamatos növekedésen ment keresztül. A szervezet fejlődéséről Dallos László számol be az alábbi videóban, aki alapítóként és ügyvezető igazgatóként vett részt a folyamatokban.

Jövőképünk

Célunk, hogy az elektronika ipar meghatározó szereplőjévé váljunk a hazai és nemzetközi piacokon. Hiszünk benne, hogy a tevékenységünk során készülő termékek, illetve fenttartható vállalati értékeink képviselete jobb és élhetőbb irányba terelik a világot. A képen új épületegységünk, melyet 2022-ben adtunk át.

Katalógusok

Forduljon hozzánk bizalommal!