Miért a Z Elektronika?

Történetünket cégünk minden korszakában áthatja a tanulás és az alkotásra, a fejlődésre való törekvés. Tapasztalt, magas szaktudású csapatunk, modern technológiáink és szoros, átfogó üzleti kapcsolataink járulnak hozzá az állandó magas színvonalú szolgáltatások biztosításához az elektronikai megoldások terén. Ezeknek a tényezőknek a találkozása teszi lehetővé számunkra a versenyképes értékteremtést.

Missziónk

Az elektronikai elképzelések nálunk úgy válnak valóra, hogy szaktudásunk minden elemével partnereink teljeskörű kiszolgálására fókuszálunk. Hosszú távú, kölcsönösen előnyös kapcsolatokat kívánunk kiépíteni. Elkötelezettek vagyunk a környezettudatoság és fenttarthatóság mellett, melyhez etikus üzleti magatartás társul. Küldetésünknek tekintjük a közvetlen és tágabb közösség szolgálatát is, valamint támogatjuk az oktatást.

Történetünk

Büszkék vagyunk rá, hogy a Z Elektronika a dél-dunántúli térség egyik legdinamikusabban fejlődő elektronikaipari vállalkozásává lett, komplex elektronikai megoldásokkal, folyamatos fejlesztéssel és magas minőségű gyártástechnológiákkal. A vállalkozás alig két évtizeddel ezelőtt még egyéni vállalkozásként működött és az évek alatt folyamatos növekedésen ment keresztül. A szervezet fejlődéséről Dallos László számol be az alábbi videóban, aki alapítóként és ügyvezető igazgatóként vett részt a folyamatokban.

Jövőképünk

Célunk, hogy környezettudatos és modern elektrotechnikai megoldásainkkal az ipari elektronika meghatározó és megkerülhetetlen szereplőjévé váljunk a hazai és nemzetközi piacokon is. Hiszünk benne, hogy a tevékenységünk során készülő termékek, illetve fenttartható vállalati értékeink képviselete jobb és élhetőbb irányba terelhetik a világot. A képen új épületegységünk, melyet 2022-ben adtunk át.

Katalógusok

Forduljon hozzánk bizalommal!