Cégtörténtet

A Z Elektronika Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő elektronikaipari vállalkozása.

1997

A jelenlegi cég jogelődje 1997-ben alapult meg "Zákány Elektronikai Kft" néven. Kezdetben kifejezetten felvonóipari termékek fejlesztésére és gyártására specializálódott a tevékenység.

2007

2007-ben a cég tulajdonosi szerkezete átalakult, ezzel a meglévő felvonóipari partnereken túl az elektronikai ipar új területei felé nyitott a cég. Ekkor indult el a növekedés új partnerekkel történő együttműködéseknek köszönhetően.

2008

A folyamatok gépesítésével növekedett a gyártási volumen. Az első nagyobb beruházásoknak köszönhetően elindult az SMT-gyártás.

2010

Az egyik első nagy siker volt, mikor a Z Elektronika 2010-ben elnyerte "Az év felvonója" díjat.

2011

A megrendelők bizalmának köszönhetően további kapacitásnövelést történt és a munkafolyamatok automata berendezésekkel kerültek támogatásra. Az igények és tapasztalatok alapján elkezdődött a gyártásmenedzsment rendszer fejlesztése.

2012 - 2015

A géppark rendszeres megújítása kiemelten fontos volt minden évben. Lezajlott a vállalati szervezet továbbfejlesztése, mely még nagyobb hangsúlyt helyezett a minőségirányításra és a vevői kapcsolatok kezelésére.

2016-2018

A fejlesztéseknek köszönhetően megnövekedő kapacitással egy időben a cég a tömeggyártás felé mozdult el. A minőségbiztosítás lehetőséget adott a nagyobb megrendelők kiszolgálására is. A porfólió is szélesedett, így már termékfejlesztést, tesztberendezés-építést, mechanikai tervezést, gyártást és mérnöki tanácsadást is biztosított a vevőknek.

2019

A megnövekvő megrendeléseknek köszönhetően a cég saját tulajdonú telephelyre költözött. A termelési mennyiség növelése mellett minőségi modernizációk is kezdeményezésre kerültek. Kifejlesztésre került egy saját termelést támogató automatizált rendszer.

2020-2021

Jelenleg a legújabb épületegység megvalósítása történink. Növekszik a gyártási terület, új raktártér, további irodák és szociális terek épülnek. A beruházás lehetővé teszi a magasabb szintű értékteremtést az ügyfelek, az alkalmazottak és a térség szereplői számára.

Jövőképünk

Keressük az újabb kihívásokat.

Terveink között szerepel, hogy hazai és európai szinten is megbízható elektronikaipari szolgáltatóként kerüljünk előtérbe. Hitünk szerint a munkánk során születő termékek, illetve a fenttartható vállalati értékeink érvényesítése egy jobb és élhetőbb irányba terelik a világot.

A Z Elektronika története, Dallos László, alapító, ügyvezető igazgató beszámolójával

Összes videó megtekintése.

Forduljon hozzánk bizalommal!