Automated Dynamic Plantar Aesthesiometer (ADPA) – Forradalmi innováció az állati mancsok stimulálásában

2023. november 20. fejlesztés

Forradalmi innováció az állati mancsok stimulálásában: Fedezze fel az Automated Dynamic Plantar Aesthesiometer (ADPA) -t.

A Z Elektronika Kft 1997-ben alakult, ISO9001 és ISO14001 minősítéssel rendelkező fejlesztő és EMS cégként működik. A vállalat több mint 140 magasan képzett alkalmazottat foglalkoztat, akik elkötelezettek a legjobb termékminőség biztosítása mellett. A Z Elektronikával való együttműködés lehetőséget kínál ügyfeleinek arra, hogy egy tapasztalt és megbízható, elektronikai gyártásra és termékfejlesztésre szakosodott partnercég előnyeit élvezhessék. A szolgáltatások sokfélesége és magas minősége teszi a Z Elektronikát értékes partnerré a különböző iparágakban működő vállalatok számára.

 

A TERMÉK BEMUTATÁSA ADPA DYNAMIC PLANTAR AESTHESIOMETER A Z ELEKTRONIKÁTÓL:

Az Automated Dynamic Plantar Aesthesiometer (ADPA) egy orvosi kutatásban, elsősorban gyógyszerészeti intézetek és gyógyszeripari cégek által használt diagnosztikai eszköz a talp (mancs) érzékenységének mérésére, nyomás és fájdalom serkentése által. Az ADPA-t gyakran használják neuropátiák és neuropátiás fájdalom kutatására.

AZ ADPA ESZKÖZÖK HASZNÁLATÁNAK ELŐNYEI
Az ADPA (Automated Dynamic Plantar Aesthesiometer) automatizálja az állatok mancsainak stimulálását, és a következő előnyöket kínálja:

  • Objektivitás: Az emberi szubjektivitástól mentes, elfogulatlan mérések.
  • Következetesség: Csökkentett támaszkodás a kezelői tapasztalatokra a megbízhatóbb eredmények érdekében.
  • Kevesebb tesztelés: Kevesebb teszt szükséges a megbízható adatokhoz
  • Sebesség: Gyorsabb tesztek lehetségesek.
  • Minőségellenőrzés: Az eredmények minőségének javítása az emberi hibák minimalizálásával.
  • Összehasonlíthatóság: A tesztek időben és a kezelők között konzisztensek, javítva a kutatás összehasonlíthatóságát és reprodukálhatóságát.

Összefoglalva, az ADPA eszközök javítják a preklinikai kutatások módszereit és eredményeit, különös tekintettel a fájdalommechanizmusok vizsgálatára és a fájdalomcsillapító gyógyszerek fejlesztésére.

Partnerek:

A termék in vivo validálása a Pécsi Tudományegyetem, Általános Orvostudományi Kar, Farmalokógia és Farmakoterápiai intézetében zajlik.

 

 

Forduljon hozzánk bizalommal!